Home / Uncategorized / Taulut lukutoukan lukunurkkaukseen
15 November, 2022

Taulut lukutoukan lukunurkkaukseen

Posted in : Uncategorized on by : Rebecka

Taulut ovat oivallinen sisustuselementti sellaisissa tiloissa, joissa halutaan rentoutua lukemisen äärelle. Taulujen avulla tilan tunnelmaa voidaan räätälöidä juuri sellaiseksi, että se inspiroi rentoutumaan toinen toistaan mielenkiintoisimpien tarinoiden äärellä. Kun tilaan vielä lisätään ihania torkkupeittoja, rentouttavia värejä ja muuta rentouttavaa, on vertaansa vailla oleva lukutoukan lukunurkkaus valmis ja rentoutuminen kirjojen parissa voi alkaa!

Taulut näppärästi netistä

Jotta lukemiselle ja rentoutumiselle jäisi mahdollisimman paljon aikaa, kannattaa taulut tilata näppärästi netistä. Gallerix-niminen verkkokauppa on juuri omiaan tässä tehtävässä! Se tarjoaa hyvän valikoiman trendikkäitä tauluja sekä kehyksiä ja sen tuotteiden avulla on helppo loihtia omaan nurkkaukseen vaikkapa upea tauluseinä. Verkkokaupan slogan kehottaa sinua rakastamaan kotiasi ja näiden upeiden tuotteiden äärellä oman kodin rakastaminen onkin tehty helpoksi!

Kuinka taltuttaa valinnan vaikeus?

Gallerixin valikoimat ovat niin laajat, että eteen saattaa iskeä valinnan vaikeus. Onneksi Gallerixin näppärät hakufiltterit auttavat taltuttamaan sitä ja tekevät oikeiden valintojen tekemisestä entistä helpompaa! Yksi hyvä vaihtoehto on lähteä liikkeelle verkkokaupan myydyimmistä tuotteista, sillä näet tässä kategoriassa verkkokaupan suosituimpia tuotteita – niitä tuotteita, joita verkkokaupan muut asiakkaat ovat ostaneet kaikista eniten. Voit löytää näiden tuotteiden joukosta suoranaisia helmiä myös sinun olohuoneeseesi!

Jos luonto puhuttelee sinua erinomaisesti ja jos tunnet, että rentoudut kaikista parhaiten juurikin luonnon keskellä, kannattaa harkita upeita luontojulisteita, joiden äärellä rentoutuminen on helppoa silloinkin, kun et pääse lukemaan luonnon keskelle. Luontojulisteet eivät löydykään ihan syyttä kerta toisensa jälkeen Gallerixin suosituimpien julisteiden joukosta! Esimerkiksi Torronsuo Wilderness- ja Lieksa-julisteet ovat upeita vaihtoehtoja rentouttavaan lukunurkkaukseen!

Sisusta lapselle oma lukunurkkaus

Lukeminen ja tarinoihin tutustuminen kannattaa aloittaa jo pienestä pitäen! Tästä syystä onkin tärkeää, että lapsi tutustutetaan jo hyvin pienenä satujen, tarinoiden ja kirjojen maailmaan ja että lukemisesta tulee heti alusta lähtien tärkeä osa hänen arkeaan. Rentouttavat puitteet auttavat myös lasta rentoutumaan tarinoiden äärelle ja keskittymään antoisiin satu- ja tarinahetkiin yksin tai yhdessä vanhemman kanssa.

Jos haluat luoda rentouttavan lukunurkkauksen lapselle, löytyy myös tällaista nurkkausta varten hyviä tauluvaihtoehtoja Gallerixilta! Esimerkiksi Blue Toy Car -juliste on suloinen vaihtoehto pikkupojan ihan omaan lukunurkkaukseen! Lasten taulut -osastolta löytyy lisää upeita vaihtoehtoja lapsen ihka omaan lukunurkkaukseen. Upeat luontoaiheiset taulut toimivat myös tällaisissa tiloissa eli tutustu esimerkiksi sellaisiin vaihtoehtoihin kuin Woodland Animals-, What The Fox- ja Forest Deer -julisteet.

food-recipes