Home / Uncategorized / Anna kirja joululahjaksi
4 January, 2021

Anna kirja joululahjaksi

Posted in : Uncategorized on by : admin

Kirja on aina hyvä idea, kun puhutaan joululahjoista. Kaikenikäiset rakastavat kirjoja, sillä niiden avulla pääsee oppimaan uusia asioita ja voi uppoutua jännittäviin tarinoihin. Kirja kannattaa kuitenkin aina valita sen mukaan, mistä lahjansaaja pitää. Hyvä lahja voikin olla esimerkiksi lahjansaajan lempikirjailijan uusin teos tai todella harvinainen painos jostakin kuuluisasta teoksesta. Kirja saa myös nostaa mieleen muistoja. Jos lahjanantajaa ja -saajaa yhdistää joku kirjaan liittyvä muisto, se saa näkyä lahjassa. Yhteiset muistot ovat hauskoja tapoja ilahduttaa lahjansaajaa.

Jos lahjansaaja on erityisen humoristinen henkilö, voivat joululahjat olla jotakin hauskaa ja erilaista. Partyking on loistava paikka löytää monia mielenkiintoisia ja hupaisia lahjoja niin pienille kuin suurillekin. Paras joululahja onkin sellainen, jossa on yhden sijaan useampia tavaroita. Jos siis lahjansaaja pitää kirjasta, mutta nauttii myös huumorista, voi pakettiin sujauttaa kirjan lisäksi vaikkapa humoristisen seurapelin. Näin aika kuluu varmasti hyvin niin yksin kuin seurassa.

Klassikkoteoksista suosituimpiin uutuuksiin

Maailmassa on useita teoksia, jotka ovat nousseet varsinaisiksi klassikoiksi. Fjodor Dostojevskin Rikos ja rangaistus on yksi maailman tunnetuimmista teoksista. Sen arvoa kirjallisuuden maailmalle ei pysty mittaamaan, sillä kyseessä on niin arvokas teos. Siitä on tehty jopa useita näytelmiä. Rikos ja rangaistus on puhutteleva ja koskettava teos, joka jää mieleen pitkäksi aikaa. Vaikka kyseessä onkin vanha kirja, ilahtuu kirjallisuudesta pitävä ystävä tai sukulainen lahjan saamisesta varmasti. Tämä on siis yksi niistä niin sanotuista varmoista tärpeistä kirjafaneille.

Toinen erittäin pysäyttävä kirja on Anne Frankin Nuoren tytön päiväkirja. Anne Frank oli siis juutalaistyttö, joka tunnetaan juutalaisvainojen uhrina. Frankin päiväkirjoista koottu teos vie lukijan lähelle natsi-Saksaa ja siellä tapahtuneita vainoja. 15-vuotiaan Anne Frankin elämä päättyi Bergen-Belsenin keskitysleirille. Nuoren tytön päiväkirjassa on Frankin itsensä kirjoittamia merkintöjä. Päiväkirja alkaa Frankien kotoa ja myöhemmin siinä kerrotaan elämästä keskitysleirillä. Tuo elämä päättyi maaliskuussa 1945.

Kirjafaneja hemmotellaan jälleen jouluna 2020, kun markkinoille tulee monia mielenkiintoisia teoksia. Lars Kepler on julkaissut jälleen uuden teoksen, joka kantaa nimeä Peilimies. Keplerin kirjat ovatkin aina takuuvarmaa jännitystä alusta loppuun saakka. Jos lahjansaaja rakastaa murhamysteereitä, on Kepler kaikista paras valinta.

food-recipes