Home / Uncategorized / Käytetty iPhone on loistava väline e-kirjojen ystävälle
8 February, 2021

Käytetty iPhone on loistava väline e-kirjojen ystävälle

Posted in : Uncategorized on by : admin

Lukutoukat ovat päässeet viime vuosina nauttimaan entistä helpommasta ja näppärämmästä pääsystä monipuolisen kirjallisuuden pariin. Modernit e-kirjapalvelut ovat pitäneet tästä huolta. Laadukas iPhone ja muut Applen laitteet ovat loistavia välineitä e-kirjojen lukemiseen ja -äänikirjojen kuuntelemiseen. Uusien laitteiden hinnat vain saattavat hirvittää eikä käytettyä laitetta välttämättä tee mieli ostaa sika säkissä -mentaliteetilla yksityiseltä myyjältä. Netti tarjoaa tähänkin oivallisen ratkaisun, sillä käytettyjä Applen tuotteita on nykyisin mahdollista ostaa luotettavasti niihin perehtyneiltä yrityksiltä käyttötakuulla.

Käytetty iPhone luotettavasti

Käytetyn iPhonen ostaminen yksityiseltä myyjältä esimerkiksi Facebookin kirppiksen kautta saattaa tuntua epävarmalta yritykseltä. Ellei laite olekaan sitä mitä on luvattu, voi palauttaminen olla haastavaa eikä myyjä enää edes välttämättä vastaa viesteihisi, vaan saattaa kadota kuin tuhka tuuleen. Valitettavasti erilaisilla nettikirppiksillä liikkuu runsaasti myös suoranaisia huijareita, jotka saattavat myydä upeita laitteita, joita ei todellisuudessa ole välttämättä edes olemassa.

Tästä syystä käytetty iPhone kannattaakin ostaa luotettavalta yritykseltä. Etsi laadukas käytetty iphone mReselliltä. Verkkokauppa tarjoaa käytetyille iPhone-puhelimille 12 kuukauden takuun. Puhelinten tähtiarvio auttaa lisäksi arvioimaan laitteen kuntoa. Voit löytää laadukkaan käytetyn iPhonen edullisimmillaan noin 130 eurolla, mutta hinnat vaihtelevat laitteen kunnon ja mallin mukaan.

Käytetty iPhone e-kirjojen ystävälle

Käytetyllä iPhonella on näppärää lukea e-kirjoja ja kuunnella sähköisiä äänikirjoja. Kuuntelua varten kannattaa hankkia lisäksi hyvät kuulokkeet. Hyviä äänikirjoja löytyy esimerkiksi erilaisista äänikirjapalveluista, kuten BookBeat ja Storytel. Usein näitä palveluita pääsee kokeilemaan maksutta, joten niidenkään suhteen ei tarvitse maksaa siasta säkissä. Viime aikoina monet ovat viihtyneet BookBeatissa esimerkiksi Joona Linnan uuden tarinan parissa ja Storytelissä suomalaisia lukijoita on kohahduttanut muun muassa Eerikan traaginen tarina.

Omassa iPhonessa suuri määrä kirjoja kulkee näppärästi mukana minne menetkin. Tämän ansiosta sinun ei tarvitse enää kantaa mukanasi painavia kirjoja ja voit aina klikata ruudulle mieleisesi tarinan juuri silloin, kun sinulla on hetki aikaa lukea e-kirjaa tai kuunnella sähköistä äänikirjaa. Esimerkiksi bussissa vietetty työmatka on oivallinen hetki kuunnella äänikirjoja kuulokkeiden kautta. Tämä tapa auttaa rentoutumaan ennen stressaavaa työpäivää. Ammattitaitoiset lukijat tuovat tarinaan entistä enemmän syvyyttä.

Käytetty iPhone on hyvä valinta myös kirjoista pitävälle lapselle. Nykyisin e-kirjoja ja sähköisiä äänikirjoja on nimittäin runsaasti tarjolla myös eri-ikäisille lapsille. Ne ovat oivallista ajanvietettä esimerkiksi auto- ja lentomatkojen ajaksi. Palveluissa on yleensä mahdollista ladata lempikirjat offline-tilaan, minkä ansiosta lukeminen tai kuunteleminen onnistuu myös sellaisissa tilanteissa, joissa ei ole käytettävissä nettiyhteyttä. Erityisen näppärää tämä on lentomatkoilla, joiden aikana voi olla haastavaa saada lapsi istumaan rauhallisesti paikoillaan.

Varsinaisten e-kirjapalveluiden lisäksi kannattaa tutustua myös e-kirjastojen tarjontaan. Niistä voi tehdä hyviä löytöjä maksutta. Näin omaa kirjavalikoimaa voi laajentaa entisestään eikä lukemiseen mene välttämättä lainkaan rahaa. Tutustu myös ajankohtaisiin e-lehtiin. Muistathan, että nykyisin paperisen perinteisen lehden tilaajalla on oikeus käyttää myös kyseisen lehden e-versiota. Tämä on näppärä idea etenkin matkoilla, sillä e-lehdet kulkevat myös näppärästi mukana käytettynä ostetun iPhonesi uumenissa ja pysyvät siellä järjestyksessä viemättä ylimääräistä tilaa matkalaukussa, tai sotkematta hotellihuonetta.

food-recipes