Home / Uncategorized / Tapetoi seinäsi kirjojen avulla
9 June, 2021

Tapetoi seinäsi kirjojen avulla

Posted in : Uncategorized on by : admin

Kirjallisuuden rakastajalle kirjat ovat aarteita, joita kertyy kotiin useita eri reittejä. Kirja on esteettinen esine, jonka käsitteleminen tuottaa mielihyvää. Kirjoihin liittyy muistoja niiden lukuhetkistä, mutta myös ihmisistä. Rakkailta saadut lahjakirjat ovat tärkeitä, samoin muistot niistä ihmisistä, joille kuuluneita kirjoja haluamme säilyttää. Korostat elämäsi kirjoja upeasti järjestämällä ne rakkaudella ja ajatuksella kirjahyllyyn, jonka tuot näyttävästi esiin sopivaa tapettia vasten. Tapetin valinta on helppoa omalta kotisohvalta käsin vaikkapa sellaisten yritysten kuin Kotitapetti ansiosta, sillä verkkokaupasta tapetit ovat selattavissa ja tilattavissa helposti. Sisustuksen kannalta juuri kirjoista onkin paljon apua. Sisustamista koskevat oppaat ovat hyviä tietolähteitä, joista saaduilla ideoilla ja käytännön ohjeilla tapetointi luontuu kokemattomaltakin tekijältä.

Tapetoi kotikirjasto

Oletko aina halunnut oman kotikirjaston, mutta sellaiselle ei ole tilaa? Tapetoimalla voit luoda pieniinkin tiloihin kotoisan näkymän kirjahyllyjen rivistöistä. Markkinoilla on ainakin ollut kirjoista notkuvia hyllyjä esittävää tapettia, mutta mikäli kuosia ei olisikaan enää tarjolla, kirjahyllytapetin voit suunnitella myös itse! Tapettipalveluiden kautta netistä voit tilata itse ottamastasi valokuvasta taatusti persoonallisen tapetin. Kirjahyllytapettia varten sinun tarvitsee vain ottaa kuva haluamastasi kohteesta. Se voi olla kuva lempikirjastostasi, suosikkikirjojesi hyllystä, tai kuva sinulle rakkaan ihmisen kirjahyllystä. Lataamalla kuvan tapettikaupan nettisivulla ja määrittämällä tilaamallesi tulosteelle sopivan koon saat kotiisi varmasti erilaisen ja mieltymyksiäsi kuvaavan tapetin.

Tapetoi kirjojen avulla

Kirjoista löydät tapetointiin paljon ideoita. Voit tapetoida kotisi muistuttamaan lempitarinasi maisemia. Kirjojen erilaiset teemat toistuvat luovasti seinilläsi, kun etsit niihin sopivia tapetteja. Tee rohkeitakin valintoja! Vaivannäkö palkitsee, sillä kun elät omannäköisessäsi ympäristössä, asuminen ja eläminen tuntuvat mukavammalta. Jos muuten pidät sisustamisesta ja historiasta, Maire Heikkisen Suomalainen tapettikirja valottaa mielenkiintoisesti kotimaista verhoilun maailmaa.

Tapetoi kierrätyskirjoilla

Koska kaikki kotiin kertyneet kirjat eivät aina mahdu siististi hyllyihin, mutta niistä luopuminenkaan ei välttämättä tunnu mielekkäältä, kirjoja voi hyödyntää sisustuksessa, myös tapetoinnissa. Voit hyödyntää tapetoinnissa huonokuntoiset kirjat, joita et halua pitää, mutta jotka eivät kelpaa enää myyntiin tai kierrätykseen edes ilmaiseksi.

Uudista huonekalut tapettitekniikalla ja kirjansivuilla

Tapettitekniikalla saat aikaan myös näyttävän sängynpäädyn, yöpöydän tai lipaston, jopa kokonaisen kaapiston. Päällystettävän pinnan täytyy olla puhdas, jotta tapetti tarttuu siihen. Kaikille pinnoille tapettiliisteri ei ehkä ole aina yhtä toimiva vaihtoehto. Lakkapinta viimeistelee ”tapetoidun” huonekalun. Kirjoista irrotettuja sivuja voit käyttää myös lampunvarjostimissa.

Tapetoinnista ylijääneitä kaistaleita ja vanhoja kirjoja voit hyödyntää sisustuksessa niin, että liimaat taulupohjalle palan tapettia. Leikkaa ylimääräisistä kirjoista sitaatteja tai muotoile yksittäisistä sanoista ja lauseista mieleisiäsi kokonaisuuksia, jotka liimaat tapettitauluusi. Tapetilla, tuunatuilla huonekaluilla ja itse tehdyillä sisustuselementeillä somistat itsellesi lokoisan lukunurkkauksen. Ehkä uusi tapetti ja elämäsi tärkeimmät kirjat inspiroivat sinua kirjoittamaan myös oman tarinasi.

food-recipes