Home / Uncategorized / Verkkokirjakauppa lainan avulla
11 April, 2021

Verkkokirjakauppa lainan avulla

Posted in : Uncategorized on by : admin

Kirjallisuus on tuonut paljon lohtua ihmisille ympäri maailman tänä haastavana aikana, jona vapaa-ajan aktiviteetit ovat olleet perin rajoitettuja koronavirusepidemian vuoksi. Kirjat ovat myös hyviä lahjaideoita, joista on iloa pitkään! Esimerkiksi julkkisten kirjoittamat kirjat kiinnostavat nyt lukijoita. Etenkin verkosta ostettava ja verkossa luettava kirjallisuus on juuri nyt erityisen suosittua, ja tässä voikin piillä oivallinen markkinarako sellaiselle yrittäjälle, jota kirjallisuus kiinnostaa ja joka on muutenkin ajan hermolla. Kerromme tässä artikkelissa, kuinka voit perustaa oman verkkokirjakaupan Qred-yrityslainan avulla. Samalla teet unelmistasi totta ja levität kirjallisuuden ilosanomaa karanteeneihin ympäri maan!

Kuinka saan Qred-yrityslainan oman verkkokirjakaupan perustamiseen?

Jos tarvitset yrityslainaa oman verkkokirjakaupan perustamiseen, surffaile suoraan sivustolle https://www.qred.com/fi-fi ja aloita erilaisiin yrityslainavaihtoehtoihin tutustuminen! Palvelun käyttäminen säästää sekä aikaa, vaivaa että rahaa, sillä Qred-yrityslainan hakeminen on erittäin yksinkertaista ja nopeaa.

Qred-yrityslainaan ei sisälly yllättäviä piilokuluja, eikä sen hakija joudu maksamaan aloitusmaksuja. Hakija ei myöskään sitoudu ottamaan Qred-yrityslainaa, vaan hänellä on vielä lainatarjoukset saatuaan täysi oikeus kieltäytyä lainasta. Qred tarjoaa asiakkailleen henkilökohtaista ja ammattimaista palvelua, joten yrityslainaa hakevan yrittäjän ei tarvitse olla laina-alan asiantuntija voidakseen saada yrityslainaa hyvin lainaehdoin.

Kuinka Qred-yrityslainan hakeminen tapahtuu käytännössä? Valitse ensimmäiseksi tarvitsemasi lainasumma. Qredin kautta on mahdollista hakea yrityslainaa jopa 200 000 euroon asti. Täytä tämän jälkeen myös Y-tunnuksesi ja klikkaa sitten vihreää Seuraava-nappia. Qred on asiakkaidensa arvostama ja luottama. Trustpilotin tekemässä arvostelussa se on saanut arvosanakseen 4,8/ 5 tähteä, ja Financial Timesin mukaan se on 8. nopeiten kasvava yritys Euroopassa.

Hakiessasi Qred-yrityslainaa pohdi ensin tarkkaan kuinka paljon lainaa tarvitset ja missä ajassa sinun on realistista maksaa se takaisin. Sopivan yrityslainan määrän selvittämisessä on hyvä käyttää asiantuntijan apua, jotta lainan mitoitus onnistuu.

Mistä lisätukea verkkokirjakauppayrityksen perustamiseen?

Paikkakuntasi yritysneuvoja on oikea taho tarjoamaan lisätietoja ja -tukea yrittäjälle, joka suunnittelee verkkokauppayrityksen perustamista. Yritysneuvonta on maksutonta ja tämä mahdollisuus kannattaa ehdottomasti hyödyntää! Yritysneuvojan kanssa käydään läpi verkkokirjakauppaan liittyvää yritysideaasi, joten on hyvä kirjata se jo etukäteen ylös mahdollisimman tarkasti ja selkeästi. Näin yritysneuvoja saa kuvan siitä, millaista toimintaa suunnittelet, miten aiot sen toteuttaa ja milloin sinun on tarkoitus aloittaa toimintasi. Tämä auttaa häntä antamaan sinulle hyviä vinkkejä ja tarkastelemaan suunnitelmaasi kriittisesti ammattimaisella ja rakentavalla otteella. Moni aloitteleva yrittäjä onkin yllättynyt siitä, kuinka suuria positiivisia vaikutuksia yritysneuvojan tapaamisella on ollut!

Samalla tapaamisella kannattaa nostaa esiin myös mahdollisuutesi saada uusille yrittäjille suunnattua starttirahaa. Starttirahan määrä ei välttämättä tunnu suurelta, mutta yrityksen ottaessa ensiaskeleitaan se auttaa sinua ja perhettäsi selviämään yrityksen perustamisen ensimmäisistä kuukausista taloudellisesti. Alussa voi nimittäin kestää, että uusi verkkokirjakauppasi löytää asiakkaita ja alkaa tuottaa rahaa. Samaan aikaan se vaatii myös investointeja, joten yrittäjän oma talous voi yrityslainasta huolimatta olla tiukoilla. On siis hyvin tärkeää rakentaa kantava, realistinen kokonaiskuva yrityksen rahoitusrakenteesta, jotta se tukee kannattavan yritystoiminnan perustamista.

food-recipes